Skyline på Orchard Boulevard

Singapore, 23 Angullia Park
Lägenhet • 3 säng. • 3 bad. • 192 Kvadratmeter • ref.: https://rogls.sg/skyline-orchard-boulevard-3/
80 887 778 SEK

Skyline på Orchard Boulevard: 33 våningar med förhöjd äganderätt som bor i hjärtat av Orchard Road, Singapores berömda lyxmärkesshopping och hem till de bästa underhållningarna och bekvämligheterna. Det tornar upp sig i det prestigefyllda distrikt 10-området, ett av Singapores finaste distrikt. De lyxiga enheterna på Skyline på Orchard Boulevard är genomtänkt designade av den berömda Fumihiko Maki från Maki & Associates, Tokyo, som är mest känd för sin tidlösa design och noggranna uppmärksamhet på detaljer, som är mycket uppenbara i Skyline på Orchard Boulevard.

Orchard Road, ett berömt, dynamiskt shoppingdistrikt i Singapore, är toppen av bekvämlighet tack vare dess överflöd av butiker, matställen, biografer, banker och andra tjänster. MRT-stationer och större motorvägar ligger också i närheten, vilket ger pendlare ultimat lätthet och tillfredsställelse.

Skyline på Orchard Boulevard är en idealisk investering i sin helhet. Förutom att vara en unik freehold är utvecklingen designad av en ansedd utvecklare, Far East Organization. Denna ovanliga freehold-utveckling tar lyxigt boende till en helt annan nivå och hänger sig åt urban lyx, förstklassig design, användbart utrymme och smakfrihet. Se till att njuta av denna exceptionella bekvämlighet i Skyline på Orchard Boulevard - en fristad med oöverträffade egenskaper.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum3

Ytor

Boende192 Kvadratmeter
Diskmaskin
Grill
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Swimmingpool
Tvättmaskin

23 Angullia Park, Singapore

TypLägenhet
Byggår2015