Lägenhet för Köp i Cessy, Frankrike

Cessy
Lägenhet • 3 rum • 86 Kvadratmeter • ref.: 1131660-81
4 505 377 SEK
iad Frankrike - Antoine Masia erbjuder: Kom och upptäck den nya bostaden för modern och samtida arkitektur Séniors perfekt harmoniserad med paviljongandan i Cessy:

Beläget i omedelbar närhet av byns centrum, i en lugn och trädbevuxen miljö, erbjuder detta säkra residens T2- och T3-lägenheter som erbjuder vackra volymer och avancerade tjänster.

Allt är tillgängligt på mindre än 5 minuter, busshållplats, cykelväg, affärer, banker.

Residenset är omgivet av vackra trädgårdar, invånarna njuter också av gemensamma trädgårdar för att njuta av trädgårdsarbete, en bowlinghall för att utmana sig själva till petanque och ett klubbhus.

Privata trädgårdar på bottenvåningen, balkonger, loggier, stora terrasser: varje boende erbjuder ett utomhusutrymme. Alla lägenheter är perfekt utformade för att erbjuda en mycket hög funktionalitet med stora volymer och för att erbjuda bra flyt. Lämplig för seniorer: kök och badrum, extra platta duschar, flera förvaringsutrymmen.

En bostad utformad för att ge dig den komfort och välbefinnande du förväntar dig.

Tveka inte,

Kontakta mig!

Byråavgifter som debiteras säljaren. Egendom som inte omfattas av DPE. Information om de risker som denna fastighet är utsatt för finns på Geohazards webbplats: www.georisques.gouv.fr. Denna fastighetsannons skrevs under redaktionellt ansvar av Antoine Masia EI (ID 42017), oberoende fastighetsmäklare (utan innehav), handelsagent för SAS I@D Frankrike registrerad hos RSAC i BOURG-EN-BRESSE under nummer 879797470, innehavare av fastighetskortet på uppdrag av företaget I@D France SAS.

Utrymmen

Rum3
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende86 Kvadratmeter
Hiss
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong
Trädgård

Cessy

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Trädgårdsutsikt
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data