En fantastisk lägenhet med ett sovrum med ett extra rum till salu på gångavstånd från stranden, i Troia

Setúbal
Möblerad lägenhet • 2 säng. • 2 bad. • 122 Kvadratmeter • 1st våning
4 795 616 SEK

Välkommen till Alcala 14 - en modern och ljus 122 kvm enrumslägenhet med ett extra rum insatt i en lyxig bostad i centrala Troia. Den här erbjuder starkt ljus, en modern design och avancerade ytor för 410 000 €. Lägenheten är fullt utrustad och redo att flytta in. Bara några steg från havet, den lilla staden Troia och residensets spa-faciliteter, är detta den perfekta platsen att koppla av, när som helst på året.

På första våningen i en 4-stjärnig turistbostad hittar du denna underbara 122 kvm enrumslägenhet med ett extra rum. Detta extra rum kan användas på flera sätt, med möjlighet att omvandla det till ett andra sovrum. Medan två moderna badrum redan finns. Lägenhetens kronjuvel är utan tvekan vardagsrummet, som har breda fönster som låter varmt och starkt ljus komma in i lägenheten och ge tillgång till en härlig terrass. Du kan känna den friska luften från havet från den här. Plus det faktum att lägenheten är gjord av avancerade material, fullt utrustade och möblerade, det är den perfekta tillflyktsorten för helger eller helgdagar. Inkluderar en parkeringsplats, ett förråd och tillgång till avancerade bekvämligheter som inomhuspool, turkiskt bad och bastu. Det finns också städservice två gånger i veckan och 24h säkerhet. Med ett privilegierat läge i Troia - mellan den moderna lilla staden och havet, kommer du att njuta av fridfulla stunder och vackra landskap, när som helst på året. Utmärkt alternativ för Golden Visa eller hyresinvesteringar.

Tróiahalvön är en av De vackraste kusterna i Portugal, med 13 km sträcka av orörd sand, kristallklart vatten och tallskogsdyner. De som besöker denna region kommer att vilja återvända till denna fristad om och om igen. På denna unika plats kan du leva ett roligt liv med integritet och exklusivitet som du alltid har velat ha för dig själv och din familj. Att ha ett hus vid havet med en modern och elegant design är en unik investeringsmöjlighet i Troia. Om du vill investera i en annan livsstil är Troiahalvön platsen att vara.

Utrymmen

Sovrum2
Badrum2
Badrum2

Ytor

Boende122 Kvadratmeter
Diskmaskin
Garage
Hiss
Luftkonditionering
Möblerad
Snabbtelefon
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Parkering
Swimmingpool

Setúbal

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Strand
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data