Charmig villa med tre sovrum med privat pool och garage

Loulé, Rua da Escola 43, 8100-314 Loulé, Portugal
Parhus • 3 säng. • 3 bad. • 267 Kvadratmeter • 3th våning • ref.: 01V0119
5 636 299 SEK

Beläget i en lugn urbanisering nära Parragil, en liten by bara några minuter från Loulé, Boliqueime och A22, överraskar denna charmiga parhus dig så snart du kommer in, som ett resultat av den intelligenta distributionen och generösa områden av inre utrymme, tillsammans med den höga kvaliteten på material och finish.

Det sociala området består av tre våningar och ligger på marknivå, med ett bekvämt vardagsrum kompletterat med en matplats, som i sin tur ansluter till det stora köket, fullt utrustat med kända märkesapparater. Vardagsrummet vetter mot en ljus terrass med grill, där du kan njuta av panoramautsikt mot sydväst och tillgång till det privata poolområdet.

Den övre nivån är reserverad för rastplatsen, där den sticker ut sovrummet med eget badrum med dubbeldusch, två dubbelrum och ett familjebadrum. Alla sovrum har egen balkong.

På nedre våningen hittar vi ett annat rum med naturligt ljus, lämpligt för underhållning eller ett socialt område, eller till och med för att rymma extra gäster. Denna våning har också ett garage för två bilar, förråd och tekniskt poolområde.

Den lilla trädgården i medelhavsstil kräver mycket enkelt underhåll, perfekt för dem som inte vill oroa sig för utomhusområden.

Markera för vissa funktioner som luftkonditionering i vardagsrummet och i alla sovrum, fönster med högkvalitativ värmeisolering, beläggningar och toppfinish, trappor med massiva eksteg eller det fullt utrustade köket, inklusive ett kylskåp i amerikansk stil. VIKTIG ANMÄRKNING: villan säljs fullt möblerad och utrustad, och priset inkluderar innehållet.

Urbaniseringen där detta hus ligger är markant bostadsområde, med de flesta invånarna som bor här permanent, i en lugn och vänlig miljö. Det finns inga bostadsrätts- eller urbaniseringskostnader eller avgifter.

Alla de viktigaste tjänsterna och bekvämligheterna ligger inom en kort bilresa, liksom flera intressanta platser eller attraktioner, från stränder till golfbanor, vattenparker eller köpcentra.

Allt tillgängligt på några minuter, med ett mycket centralt läge, i hjärtat av Algarve.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum3
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende267 Kvadratmeter
Tomt200 Kvadratmeter
Diskmaskin
Garage
Grill
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Parkering
Satellit-tv
Snabbtelefon
Swimmingpool
Trädgård
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong

Rua da Escola 43, 8100-314 Loulé, Portugal, Loulé

Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Golf
Strand
TypHus
Byggår2012
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data