Mar House - Lyxvilla till salu

Sesimbra
Villa • 4 säng. • 5 bad. • 3th våning • ref.: MM-MAR-HOUSE
28 791 902 SEK

Denna spektakulära och unika lyxiga strandvilla ligger i den historiska och pittoreska byn Sesimbra, den perfekta platsen för en lugn tillflyktsort men också bara 35 minuter från Lissabons centrum. Detta otroliga läge ligger bara några minuter från affärer och restauranger och förkroppsligar kärnan i kustlivet på en av Portugals mest önskade platser. Översvämmade med naturligt ljus, fönster från golv till tak visar fantastisk utsikt över Sesimbra Bay och steniga klippor.

Det är en fristående villa med 390m2, 3 våningar med hiss, alla våningar med havsutsikt på 180 grader. På tredje våningen har vi vardagsrum, matsal, kök och garage. På andra våningen finns 4 sviter och en innergård.

På bottenvåningen har vi tvättstugan, maskinrummet, duschen med turkiskt bad, gymmet, vinkällaren och huvudköket, med ett stort vardagsrum / festrum, med tillgång till poolen.

Huset, som färdigställdes för några månader sedan, är ett unikt och innovativt projekt, kombinerat med nya termoakustiska lösningar, med hemautomation: det är byggt i betong och järn, med termiskt block och ETICS-system, har golvvärme, golvvärme, HVAC-kanal, TECHNAL LUMIAL-seriefönster, med termiskt och akustiskt glas.

Alla beläggningar och golv är av PORCELANOSA, snickerier är gjorda för att mäta i massivt trä, kranarna är CEA och sanitetsartiklarna är NIC, alla exklusiva märken och italienska material av hög kvalitet.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum5
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Tomt800 Kvadratmeter
Inre360 Kvadratmeter
Användbar183 Kvadratmeter
Totalt800 Kvadratmeter
Alarm
Diskmaskin
Garage
Hiss
Internet
Möblerad
Parkering
Snabbtelefon
Swimmingpool
Trädgård
Tvättmaskin

Sesimbra

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår2021
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data