Playa Flamingo: Exotisk lyxvilla för älskare av exceptionell arkitektur och 360 graders havsutsikt

Playa Flamingo
Herrgård • 4 säng. • 5 bad. • 1200 Kvadratmeter
75 985 140 SEK

Direkt från ägaren: En udda, exotisk lyxvilla för älskare av extraordinär arkitektur och 360 graders havsutsikt: Välkommen till Castello Pacifico, ditt italienska palazzo i tropikerna i Costa Rica, en bostad i världsklass på en av de vackraste platserna på jorden med direkt tillgång till stranden till en avskild vik.

Med Castello Pacifico har den välkända arkitekten Ronald Zurcher lyckats skapa ett mästerverk. Som ingen annan byggnad kombinerar den dramatisk design, graciös skönhet och återhållsam elegans för att skapa en inspirerande höjdpunkt för sinnena, sinnet och själen.

Det mästerliga hantverket bevisas av intrikata designelement som blandar en tydlig europeisk design med koloniala aspekter och lokala influenser. De kompletteras med en magnifik samling konstverk, möbler, exotiska ädelstenar och andra importerade verk.

Denna imponerande fastighet (5 103 m2) ligger på en kulle med fantastisk panoramautsikt över havet och frodig vegetation nära och långt.

När den gungande grinden i trä öppnas vid foten av kullen når du byggnaden och bilskyddet med soltak via en palmkantad asfalterad uppfart. Vattenfunktionerna på den centrala innergården är en del av en frodig och raffinerad landskapsplanering med inslag av klassisk engelsk trädgårdsarkitektur. Den höga verandan med sina teakbjälkar erbjuder den perfekta atmosfären och hisnande solnedgångar att njuta av.

Villans design är utformad för att vara idealisk för att ta emot gäster i stor skala på grund av dess rymliga vardagsrum och utomhusområden och för att ge en mysig, välkomnande familjeatmosfär med reträtt.

Den överdådiga master-sviten har ett rymligt sovrum, klädkammare, en stor marmordusch, ett separat fristående italienskt stenbad och två sammankopplade trädgårdar. Det finns ett kontor i en av sviterna och ett personalhus med två sovrum och ett badrum. Det ligger under marken med utsikt över havet och precis innanför den stora stenmuren.

Intressanta fakta om omgivningen på gården "Castello Pacifico".

Playa Flamingo ligger i provinsen Guanacaste och är känt för sin vita sandstrand och den nybyggda hamnen "Marina Flamingo" i världsklass. Castello Pacifico ligger på en udde i slutet av Punta Plata och erbjuder fantastisk 360-graders utsikt över havet, stränderna och Isla Plata, ett särskilt naturreservat. Även om fastigheten är mycket privat placerad kan du nå butiker, fina restauranger och alla andra lokala bekvämligheter på några minuter.

Det finns ingen provision för köparen.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum5

Ytor

Boende1200 Kvadratmeter
Tomt5103 Kvadratmeter
Swimmingpool
Terrass
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Playa Flamingo

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav