NY lägenhet med två sovrum i historisk byggnad

Setúbal Municipality, R. Tebaida 9, 2910-681 Setúbal, Portugal
Lägenhet • 2 säng. • 2 bad. • 107 Kvadratmeter • ref.: G-376
4 660 463 SEK

Lägenheten ligger inom en ny byggnad under uppbyggnad i Setubal centrum, bestående av 19 lägenheter med ett till tre sovrum uppdelade på 3 byggnader. Projektet kombinerar traditionell och modern arkitektur och är resultatet av renoveringen av en gammal herrgård med anor från 1700-talet, full av historia, som var bostad för en berömd portugisisk målare.

Lägenheten med 2 sovrum har gott om naturligt ljus och utsikt över trädgården. Det hållbara byggandet, avancerade ytor och bekvämligheter (utomhuspool, gym, solarium och anlagda trädgårdar med exotiska fruktträd) gör denna lägenhet till en juvel mitt i staden.

Setúbal är en kosmopolitisk stad som ligger söder om Lissabon som drar nytta av sin utmärkta närhet till huvudstaden och en privilegierad utsikt över Atlanten och Sado Estuary. Det ljusa solljuset och det milda vädret i regionen är en av fördelarna med staden. En 30-minuters bilresa från centrala Lissabon, en 15-minuters färjetur från de vackraste portugisiska stränderna och en 20-minuters bilresa från två ikoniska golfbanor är denna region ett trevligt val att bo i och att ha en utmärkt livskvalitet.

Utrymmen

Sovrum2
Badrum2

Ytor

Boende107 Kvadratmeter
Inre107 Kvadratmeter
Yttre39.41 Kvadratmeter
Parkering
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Trädgård

R. Tebaida 9, 2910-681 Setúbal, Portugal, Setúbal Municipality

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över trädgård
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data