Villa Milla

Antimácheia
Villa • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 300 Kvadratmeter • ref.: 83002
6 389 023 SEK
Detta charmiga familjehem ligger strax utanför huvudbyn Antimacheia, Kos.

Villan
Huset byggdes 2005 och har en total boytan på 300 kvm, lika fördelat på bottenvåningen och källaren.

Huvudvåningen består av 3 sovrum, 2 badrum och en gästtoalett, samt ett vardagsrum / matsal, kök och kontorsutrymme. Det finns en stor balkong med utsikt som sträcker sig hela vägen till havet. Källaren består av tvättstuga, inklusive ett förråd och ett lekrum. Här finns också en oberoende studiolägenhet som kan hyras på sommaren/på kort sikt. Fastigheten är därför perfekt för permanent boende, uthyrning och fritidsändamål.

Hemmet innehåller dessutom golvvärme, en steninredda öppen spis och tvåglasfönster.

Utomhus
Det ligger på en rymlig tomt på 4010 kvm täckt med gräs och omgiven av träd. Gården innehåller dessutom eukalyptus, citronträd, ett fikonträd, buskar och blommor. En vacker exotisk trädgård kan skapas och det erbjuder möjlighet att bygga en pool också. Den täckta grillplatsen utomhus erbjuder ett bekvämt avkopplingsområde under dagen samt härliga grekiska sommarkvällar.

Plats
Byn Antimachia är en av de mest kända traditionella bosättningarna i Kos och Dodekaneserna. Antimachia ligger bara 1,5 kilometer från flygplatsen och erbjuder en vacker naturmiljö. På en liten kulle ovanför byn ligger det venetianska slottet från 1300-talet som erbjuder en magnifik utsikt över ön Kos. De traditionella väderkvarnarna (som fortfarande fungerar) förblir symbolen för Antimachia och ett turistmål som kan beundras från alla delar av byn. Byn är dessutom känd för sina pittoreska stadsdelar med sina traditionella hus och förtrollande landskap. Antimachia är också känt för sina musikaliska och danstraditioner.

Mastichari är hamnen nära Antimachia varifrån färjor betjänar dagliga förbindelser till grannön Kalymnos. Byn erbjuder gott om tavernor vid havet med fantastiska lokala rätter och smaker, och du kan hitta några av de vackraste stränderna i denna region.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende300 Kvadratmeter
Tomt4010 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Trädgård

Antimácheia

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data