Villa Eva

Koskinou
Villa • 4 rum • 4 säng. • 3 bad. • 404 Kvadratmeter • ref.: 78532
7 573 253 SEK
Detta vackra familjehem ligger i ett utmärkt läge, på toppen av en kulle med utsikt över havet och byn Koskinou.

Villan
Fastigheten färdigställdes i mitten av 2010 och har en öppen planlösning med fullt utrustat kök, vardagsrum, 2 matsalar, öppen spis och gästtoalett.

Marmortrappan leder upp till första våningen där du hittar ett mycket rymligt sovrum med en klädkammare och eget badrum, som innehåller två handfat, en toalett, dusch och ett stort badkar. Denna våning innehåller ytterligare tre stora och ljusa sovrum, en tvättstuga och ett annat badrum med toalett, badkar och två handfat. Två av de andra sovrummen har havsutsikt från en gemensam balkong och ett av dem har även en klädkammare. Källaren används främst som ett nöjes- och sportområde och en del av det används som förråd.

Plats
Villan är undangömd tyst med mycket grönt runt den. Det är 1 minuts bilresa eller 10 minuters promenad från alla större stormarknader och många andra butiker i området. Det ligger nära olika skolor och bort från stadens liv.

Rhodosön är känd för sin medeltida arkitektur och sina slott. Rhodos gamla stad har utsetts till världsarv och har fortfarande sin medeltida karaktär med utmärkta exempel på gotisk arkitektur och renässansarkitektur. Idag är Rhodos ö en av de bästa semesterdestinationerna i Europa på grund av dess unika och erbjuder något för alla smaker; det kosmopolitiska och traditionella blandas in i vad lokalbefolkningen kallar "livet på Rhodos". Oavsett om det är fine dining eller att gå på en taverna; Smaken av Rhodos är enastående. Bland andra aktiviteter är några av de mest populära segling, båtuthyrning, dykning, utforska de gamla ruinerna, gå för ett 4×4 äventyr, clubbing och shopping. Med en av de mest trafikerade flygplatserna i Grekland och otaliga färjor som reser till och från Rhodos är det så enkelt att nå ön som det kan bli.

Utrymmen

Rum4
Sovrum4
Badrum3

Ytor

Boende404 Kvadratmeter
Tomt2000 Kvadratmeter

Koskinou

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data