Hus för Köp i Villajoyosa, Spanien

Villajoyosa
Terrasshus • 2 rum • 2 säng. • 2 bad. • 116 Kvadratmeter • ref.: 01228/8926
5 285 465 SEK
Helt nya radhus till salu, baserade i en unik utveckling på den första strandlinjen i Villajoyosa, utmärkta med världens ledande hållbarhetscertifiering BREEAM. Direkt från utvecklaren. Nyckelleverans 2023.

Radhuset har 2 sovrum, 2 badrum, en gästtoalett, ett kök i öppen planlösning, ett rymligt ljust vardagsrum/matsal med stora fönster från golv till tak och skjutdörrar som leder ut på terrassen och till din egen lilla trädgård.

Byggandet av radhusen görs i toppkvalitet och moderna material. Inbyggda garderober, stengods av porslin i badrum och kök, halkfri porslinssten på balkonger och terrasser, luftkonditionering med kanal, dubbelglas i climalit.

Komplexet har fantastiska gemensamma fritidsområden som inkluderar en pool med grunt vattenområde för barn, trädgårdar med kaskader, utomhusgym, SPA med bastu, hydrosängar, badrum och omklädningsrum, en social klubb och en lekplats för barn. Allt detta på första strandlinjen av den härliga Playa del Torres-stranden med dess kristallklara vatten, omgiven av berg och vacker natur där du njuter av fina långa promenader längs kusten. Det finns en restaurang i området och en stormarknad. Du är bara 5 minuters bilresa till Villajayosas gamla stadsdel och till köpcentret la Marina.

Utrymmen

Rum2
Sovrum2
Badrum2

Ytor

Boende116 Kvadratmeter
Tomt20 Kvadratmeter
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Trädgård

Villajoyosa

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
Obehindrad utsikt över trädgård
Svagt utsikt över berg
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data