Privat tillgång till havet - 2 sovrum hem

Kipséli
Friliggande hus • 2 säng. • 2 bad. • 75 Kvadratmeter
7 286 114 SEK

En sällsynt möjlighet är på gång här med denna fastighet vid havet med 2 sovrum i Kipseli; en av få fastigheter här i Zakynthos med privat direkt tillgång till havet. Beläget nära alla lokala bekvämligheter, men ändå med en lugn lantlig känsla, är huset verkligen i det perfekta läget.

Med två stora sovrum på bottenvåningen är du välsignad med att vakna upp till de lugnande ljuden från Joniska havet; båda sovrummen är av bra storlek med stora garderober. Det finns två badrum i fastigheten, båda utrustade med duschar. På övervåningen finns ett rymligt vardagsrum med högt takbjälkar i trä. Traditionella glasdörrar leder dig ut till balkongen som ligger nästan inom räckhåll för havet. Med helt enkelt fantastisk utsikt är det den perfekta platsen för en sen lunch eller koppla av med en bok. Vid sidan av vardagsrummet finns en generös köksdyna med alla apparater. Det finns en underbar utrustad matplats som verkligen tillåter vänner och familj att tillbringa måltider av hög kvalitet tillsammans; samtidigt som man fortsätter att ge den där riktiga traditionella känslan.

Vid foten av det pittoreska havslandskapet finns uteplatsen som tar uteservering till nästa nivå. Det finns en härlig, men ändå hanterbar trädgård i mitten av gården som innehåller träd och blommor. Den täckta verandan vid foten av grunderna är det som leder dig till trappan som leder ner till Medelhavets klara blå vatten.

Huvudportarna öppnar upp mot körvägen och till gott om parkering. Fastigheten har ett garage och externt förråd; en fram och en bak. En vattenborrning förser huset med nödvändig tillförsel av vatten, som kan värmas upp med el. Den öppna spisen på övervåningen ger värme till fastigheten samtidigt som den erbjuder överflöd och karaktärsfull äkthet.

Hela tomten är på 1000kvm, vilket inkluderar marken i anslutning till fastighetsområdet. Det finns möjlighet att bygga ytterligare en lokal på detta markområde.

Huset erbjuder en idyllisk miljö för ett familjehem vid havet, eller som en opportunistisk investering för korttidsuthyrning.

Utrymmen

Sovrum2
Badrum2

Ytor

Boende75 Kvadratmeter
Tomt1000 Kvadratmeter
Grill
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Parkering
Terrass
Trädgård

Aten

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data