Lägenhet att köpa i Madrid, Spanien

Madrid, 32 Calle de la Magdalena
Lägenhet • 5 säng. • 1 bad. • 144 Kvadratmeter • 2st våning
7 214 780 SEK

Lägenhet med 5 rum med unika egenskaper, exteriör, belägen på andra våningen i en underbar historisk byggnad belägen i barrio de las letras i Madrid med fyra stora balkonger som ger rikligt med naturligt ljus hela dagen på grund av sin stora storlek. Kyl för sin norra orientering och de breda väggarna som ger en källareffekt på sommaren och håller värmen på vintern. Med hiss.

Den har 5 sovrum, entré, vardagsrum, kök, badrum och toalett. Den andra våningen i detta område av centrum är den för de ädla golven, så den har högre tak än resten av våningarna (3 och en halv meter hög totalt!, en meter mer än madrids stadsnorm) vilket ger stor volym och adel till huset. Vardagsrummet på 22m2 med gipslister och två stora balkonger på tre meter är en plats för förpackning och exklusivitet i den historiska stadskärnan. Mittemot saknar den en hög byggnad, så du kan se himlen inifrån huset. Det har därför en utomordentlig luminositet.

Fastigheten är idealisk både för att investera och leva eftersom den delvis renoverades nyligen och det nuvarande tillståndet är mycket bra. Ägargemenskapen installerade nyligen en hiss på gården. En bokhandel installeras i byggnadens lokaler. Det är platsen för skådespelare och författare. Gatan har totalrenoverats, med installation av granitplattor och klassisk gatlyktabelysning, vilket ökar gatans estetiska värde och gårdens ekonomiska värde. Det ingår i det exklusiva området centrala Madrid och trafiken har minskat avsevärt.

När det gäller fastighetens utrustning har dubbelglasade fönster, med dubbelglas och fasta träluckor, luftkonditionering, uppvärmning i alla rum (naturgas), ett badrum och en toalett, entré och ett stort vardagsrum, samt ett förråd på 5: e våningen i byggnaden. Möjlighet att förvärva ett andra förråd på samma gård. En unik möjlighet att investera i en unik fastighet i det bästa området i Madrid.

Det ligger några meter från den emblematiska Puerta del Sol och huvudartären i Gran Vía. Det har ett oslagbart läge i centrala Madrid, där du kan njuta av alla typer av praktiska och fritidstjänster, såsom kollektivtrafik, teatrar, barer, restauranger, butiker och historiska monument. Några av dem kan nämnas som Royal Theatre, Royal Palace, Prado Museum, House of Lope de Vega, Basilikan San Francisco el Grande (med den tredje största kupolen i världen efter San Pedro och Florens) och Plaza Mayor. På söndagar kan du njuta av gatumarknaden i El Rastro och på lördagar den numismatiska och filately marknaden på Plaza Mayor.

Dessutom ligger denna exklusiva fastighet några meter från Stationen Antón Martín. Hotellet ligger också 10 minuter från Atocha tågstation (förortståg, AVE, direktanslutning till flygplatsen). Viktiga busslinjer nås inom några minuters promenad i valfri riktning från lägenheten. Det är ett mycket väl anslutet område, idealiskt för kulturlivet, och att flytta till fots till alla viktiga platser i Madrid.

*Avstå från byråer*

Utrymmen

Sovrum5
Badrum1
Badrum1

Ytor

Boende144 Kvadratmeter
Diskmaskin
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Snabbtelefon
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong

32 Calle de la Magdalena, Madrid

TypLägenhet
Byggår1888
Energieffektivitet
E
231
Miljöpåverkan (CO₂)
E
47