Bungalow i Sfakaki

Nomós Rethýmnis
Lägenhet • 2 rum • 2 säng. • 1 bad. • 65 Kvadratmeter • ref.: 59042
1 920 072 SEK

Ett vackert parhus bungalow i Sfakaki, i provinsen Rethymnon, med fin havsutsikt från takterrassen och på gångavstånd från stranden. 


Bungalowen har två sovrum som delar på ett badrum. Det stora sovrummet har tillgång till en veranda längs sidan av huset, medan det andra sovrummet består av två enkelsängar. Båda sovrummen har stora inbyggda garderober. Det öppna vardagsrummet med kök och matplats är rymligt och ljust och öppnar upp mot den täckta terrassen framför huset. Väggen bakom köksbänken är kaklad med mosaikplattor och bänkskivorna är i fint skick. Köket är fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp och tvättmaskin.


Badrumsväggarna är täckta med eleganta mosaikplattor. Duschen är rymlig med halvmåneformade skjutdörrar i glas och ett fönster för att undvika fukt.


Det finns en pool på framsidan av huset, som endast delas med bungalowen bredvid. På poolnivån finns det plats för ett utomhusbord och solstolar. 


Den privata takterrassen har stor, oavbruten utsikt över havet. Det finns två inbyggda bänkar och gott om plats.


Bungalowen är fullt möblerad och med allt porslin. Alla rum har luftkonditionering och de elektriska apparater som används är av utmärkt kvalitet.


År 2024 tillkom en ny pergola vid husets entré.

Denna bungalow är utmärkt för en kombination av eget bruk och semesteruthyrning. Det erbjuder ett härligt lantligt läge med magnifik utsikt över både havet och Vita bergen. Mellan ett olivfält och en vingård är denna plats idealisk för ett avkopplande och fridfullt sätt att leva. En kort promenad leder dig in i hjärtat av Sfakaki, där du hittar minimarknader, tavernor och enkel tillgång till den fina sandstranden. Byn Stavromenos ligger också i närheten med sina tavernor, butiker, bensinstation och snabbköp.  Det finns en regelbunden bussförbindelse mellan Rethymnon och Sfafaki. Både Chanias och Heraklions flygplatser ligger cirka 1 timme bort med bil.

Utrymmen

Rum2
Sovrum2
Badrum1

Ytor

Boende65 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Diskmaskin
Luftkonditionering
Möblerad
Swimmingpool
Terrass
Tvättmaskin

Nomós Rethýmnis

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data