VILLOR I EN VACKER INTIM BOSTAD - TANGER

Tanger
Villa • 6 säng. • ref.: FAVP2294
21 105 779 SEK

Tanger är en gång en glittrande och debauched destination för 1960-talets litterära och konstnärliga ensemble och har en nyans som påminner om detta förflutna. Medina-området är den viktigaste platsen av intresse och den perfekta platsen att fånga en del av denna atmosfär.

Inte långt från hjärtat av staden, och med en direkt utsikt över stranden vid horisonten, erbjuder LAGENCE CONCEPT IMMO denna bostad med flera boenden som erbjuder en exceptionell lyxig livsmiljö.

Utanför staden är kusten prickad med perfekta kustbyar som gör att du vill ta ut din akvarellpalett. Den rena luften, det absoluta lugnet, den omgivande grönskan, närheten till butikerna, allt finns där för din absoluta komfort.

Med en rad villor med vardagsrum som sträcker sig från 325 m2 till 558m2, drar boendet alla nytta av utomhusutrymmen som terrasser, trädgårdar och privata pooler.

PRIS PÅ VILLA FRÅN 3 TILL 4 SOVRUM: 8 500 000 MAD - 8 650 000 MAD
PRIS PÅ 6 SOVRUM VILLA: 12 400 000 MAD

För mer information, kontakta oss på telefon 012-682910343
och/eller via e-post: contact@lagenceimmobilieremaroc.com

LAGENCE Concept Immo Marrakech bygger på fastighetsbyråns grundläggande principer i kombination med expertisen i Medinas värld i Marocko och mer exakt i Marrakech, åtföljd av en mänsklig och materiell uppsättning för att lösa alla problem relaterade till en Riads fastighetsinvestering i och utanför Medina.
Vi finns också i Casablanca, Agadir, Tanger.

Utrymmen

Sovrum6

Ytor

Tomt558 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool
Terrass
Trädgård

Tanger

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.