Wind'n' Sea Beach Vila, Vanuatu

Devil's Point Road
Villa • 3 säng. • 3 bad. • 150 Kvadratmeter • Bottenvåning
3 612 408 SEK

En vacker egendom vid havet som är i en egen värld.

Detta är ett bra exempel på Strandnära boende, ett hem av hög kvalitet bokstavligen precis vid vattenkanten.

Du stänger av Devils Point Road till en privat bana som leder ner till den inhägnade ingången till fastigheten. Det finns ett överflöd av tropiska växter med många olika fruktträd som Vanuatu har att erbjuda, att navigera den blåsiga vägen genom trädgårdarna till husets entré är en trevlig känsla.

Öppna in i det öppna vardagsrummet inklusive kombinerat kök, matsal och lounge finns ett högt gående naturligt tak som skapar en omgivande känsla, köket i sig är av högsta kvalitet och välplanerat , det ger en social känsla. Med glasfasaden ute och tittar över havet och en veranda i bra storlek är det mycket lätt att njuta av livsstilen vid stranden.

På ena sidan av huset finns sovrummet med ett fantastiskt badrum mellan det och det andra sovrummet. På andra sidan huset finns ett tredje sovrum, badrum och garderob, för närvarande används detta som Airbnb-boende.

För att få göra till den lilla stranden där en trappa på väg ner på ena sidan med ett andra alternativ på andra sidan för att komma in på stranden genom en liten tunnel. Detta är ett bra sätt att komma in i havet, med bra snorkling på tröskeln, en kort kajaktur tar dig till revet för ytterligare snorkling.

Denna fastighet är verkligen ett unikt exempel på ett strandhus och ett sätt att uppleva det liv som följer med detta.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum3

Ytor

Boende150 Kvadratmeter
Tomt3000 Kvadratmeter
Internet
Satellit-tv
Terrass

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav