Vackert utformad 5 sovrum signaturvilla på Palm Jumeirah

Dubai, Frond F
Herrgård • 5 säng. • 5 bad. • 800 Kvadratmeter • Trädgårdsplan
161 176 474 SEK

Vi är glada att presentera denna exceptionella fullt uppgraderade Signatur Villa på Palm Jumeirah.

Beläget i ett utmärkt läge på Frond P, erbjuder denna fantastiska villa fantastisk utsikt mot Dubai Marina skyline. Villan har totalrenoverats och uppgraderats med hjälp av de finaste materialen från hela världen. Ursprungligen baserad på Great Rotunda Signature Villa-designen har den inre bostadsytan utökats till 8000 kvm. Trädgården är vackert anlagd för att komplettera villans interiör och har en utökad pool.

En italiensk specialdesignad dörr är den viktigaste ingångspunkten till villan, där skönheten och kvaliteten på interiörerna omedelbart märks. Högkvalitativ marmor importerad från Europa och Kanada har smakfullt använts för golvet, medan högkvalitativ italiensk vit Travertine pryder väggarna i hela villan. Ljud-, bild- och ljusteman har noggrant valts ut med premiummärken installerade främst från Italien och Tyskland.

Bottenvåningen består av ett huvudkök med Gaggenau-apparater, matsal, familjerum, Majlis, barlounge, spelrum och gästrum. Övervåningen har fyra rymliga sovrum, kontor och en stor utomhusterrass.

Detta underbara hem är ett riktigt mästerverk vid vattnet och perfekt för någon som letar efter en Palm Jumeirah villa med exceptionell efterbehandling. En fullständig specifikation för möbler, inventarier och utrustning av hög kvalitet kan tillhandahållas på begäran.

Vi erbjuder en skräddarsydd fastighets finder service för alla dina fastighetsbehov för Signature Villa, Palm Jumeirah villor och överallt i Dubai. Vi är inte bara fastighetsrådgivare vi är stolta över vårt vänliga och professionella tillvägagångssätt som gör din nästa fastighet flytta en enkel.

Utrymmen

Sovrum5
Badrum5
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)4

Ytor

Boende800 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Bastu
Diskmaskin
Grill
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Snabbtelefon
Swimmingpool
Terrass
Tvättmaskin

Frond F, Dubai