Fantastisk villa i Sitges

Sitges, 59 Av. Camí de Miralpeix
Villa • 8 säng. • 9 bad. • 1136 Kvadratmeter
52 313 702 SEK

Spektakulär fastighet med åtta sovrum som ligger i det exklusiva bostadsområdet Can Girona i Sitges, med en vacker innovativ Medelhavsdesign.

Fastigheten har nyligen (2020) totalrenoverats till en enastående nivå, med uppmärksamhet på detaljer som gör denna fastighet unik för området. Huvudbyggnaden har fem dubbelrum alla med havsutsikt och eget badrum. Den uppvärmda inomhuspoolen och gymmet av hög kvalitet.

Den översta femte våningen har en magnifik Master Ensuite med hisnande utsikt över Terramar Golf Club och Medelhavet. Det finns en stor King Size Ensuite med ett hydromassage fristående bad, som leder vidare till en stor terrass som gör denna zon av huset idealisk, för solbad och umgänge.

Den tredje och fjärde våningen i fastigheten är en öppen planlösning som består av kök, matsal och vardagsrum, med dubbel ceilling med en mezzaningolv, utformad för kontorsändamål, studie, bibliotek och avkoppling. Den tredje våningen är husets huvudsakliga öppna planlösning, som innehåller kök, matsal och vardagsrum. Det finns 2 separata sittgrupper, inklusive en öppen spis. Ett modernt kök utformat enligt högsta standard och fullt utrustat med alla de senaste apparaterna för att säkerställa den bästa kulinariska upplevelsen.
I anslutning till detta finns ett stort matområde som rymmer 10 personer. Runt denna våning finns en gudomlig rymlig uteplats med tropisk grönska och olika uteserveringar i kombination med chill-out-områden. Detta är en av huvuddragen i huset med en fantastisk vattenfontän som ger charm och skapar en avkopplande atmosfär.

Det 7 meter höga taket och det 17 meter långa bildfönstret i kombination med den ojämförliga oändligheten ger en otrolig känsla av ljusrymd och välbefinnande. Den andra våningen består av fyra badrum dubbelrum alla har privilegierad havsutsikt och är inredda till en hög smakfull standard. Två av sovrummen är Jack och Jill med delat badrum och de andra två största sovrummen leder in i infinitypoolen med solterrass.

Den unika första våningen har en uppvärmd inomhuspool med ett utrustat gym och badrum. I anslutning till detta finns ett annat eget sovrum, biograf och barområde som leder till en terrass med havsutsikt.

Dessutom har denna fastighet också en intilliggande apartament på 130m2 med egen ingång vilket gör den oberoende av resten av huset. Lägenheten består av två dubbelrum, 2 kompletta badrum, en terrass, inomhus vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Visst en unik funktion i huset på grund av att det är helt oberoende av huvudbyggnaden vilket gör det till en idealisk plats för gäster eller familjemedlemmar. Alla fem våningarna är tillgängliga med hiss och det finns garage som lämpar sig för 4/5 bilar."

Utrymmen

Sovrum8
Badrum9
Parkeringsplatser (inomhus)4

Ytor

Boende1136 Kvadratmeter
Tomt1238 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Garage
Hiss
Terrass

59 Av. Camí de Miralpeix, Sitges

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över berg
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår2020
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data