Rustik bondgård med typiska gröna italienska fönsterluckor – 742

Masio
Bondgård • 3 säng. • 2 bad. • 400 Kvadratmeter
1 521 747 SEK

En rustik bondgård med typiska gröna italienska fönsterluckor. Vackert beläget i Masio, hjärtat av Piemontes vinindustri. Det är bara din brist på fantasi som hindrar dig från att göra detta hus till din egen italienska dröm.

Detta hus ligger på en kulle inte långt från gamla stan i Masio och om du tittar över trädtopparna kommer du att lyckas se hela vägen till de magnifika Alperna. Masio ligger mellan Turino och Genua med mindre än 1,5 timmes bilresa till flygplatsen och bara 30 minuters bilresa till den vackra gamla staden Asti som är känd för sina karakteristiska kyrkor och söta mousserande vin.

Du kommer att gå in i huset genom en entré som tittar upp i ett vackert och välkomnande valv med glasdörrar. Inser att detta hus har många fina och intressanta detaljer. Du kommer in i en stor och ljus lounge, en perfekt plats för den som är i behov av mycket utrymme. När du går vidare in i huset hittar du köket, ett ljust vardagsrum och tre stora sovrum. En separat tvättstuga och ett stort badrum. När du går upp genom trappan som välkomnas av morgonljuset utifrån kommer du att märka att det finns ytterligare ett badrum och ytterligare tre stora sovrum, ett med en vacker balkong med en fantastisk utsikt över det fantastiska landskapet. Kanske är det i framtiden du som blickar in i din egen vackert formade pool integrerad i naturen.

Huset har också mycket vindsutrymme och ett stort garage.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende400 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong
Garage

Masio

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över berg
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data