Bygga Plot Opportunity i Karibien. Caymanöarna.

Sister Islands
Byggnadsmark
956 735 SEK

*UTVECKLINGSMÖJLIGHET 10 000 KVADRATMETER BYGGNADSPROJEKT ARKITEKTONISKA PLANER INGÅR FÖR FASTIGHETER SOM VISAS* Bygg ditt drömhus i Karibien. Försäljningen av en individuell freehold byggnad tomt, med exceptionella höjder på Cayman Brac bluff. Den freehold byggnad tomt innehåller skisserat planerar att bygga ett bostadshus med en rad GRATIS Arkitektoniska planer värda US $ 25.000 vardera! Planerna sträcker sig från tre till fyra sovrum villor.

Den freehold byggnad tomt finns att köpa med in-house utvecklare, 0% ränta gratis finansiering upp till 5 år! Thats så lite som £ 683 per månad, runt £ 20 per dag!

  • Freehold Building Tomt
  • 2 Privata tennisbanor på utveckling (västra och östliga)
  • Ganska utveckling
  • 10 minuters bilresa från bekvämligheter
  • Endast $1,000 / £1.000 till Reserve

Vår utveckling ligger i hjärtat av Cayman Brac, ett lugnt område omgivet av naturlig skönhet. Det är inte bara en plats att bygga ett hem, det är en livsstil.

En komplett svit av arkitektoniska planer för varje tomt levereras tillsammans med alla nödvändiga byggdokument för att bygga ett hem i Caymanöarna. Det finns sju-turn-key villa mönster för köpare att välja mellan. Inköpare kan också välja sin egen skräddarsydda konstruktionsdesign.

Alla byggprojekt har tillgång till stadens el och full infrastruktur som färdigställts enligt NRA-standarder. När betalningsvillkoren är uppfyllda investerare kommer att få full titel på sina tomter bevilja ägo. Marktiteln är skyddad och garanteras av Caymanöarnas regering Fastighetsregister Department.

Ytor

Tomt929 Kvadratmeter
Tennis

Sister Islands

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.