Lägenhet till salu, Hackney Road, i London Borough of Tower Hamlets, Storbritannien

Hackney Road
Ny lägenhet • 2 säng. • 2 bad. • 81 Kvadratmeter • 6th våning
15 644 562 SEK

Penthouse Apt 167, 2bed, 2bath, 6th floor apartment, 869sqft , 81sqm, Pris £1,150,000, £1,323psf, £14,197psm, £3,400pcm Est. Rental, 3.5% Est. Gross Yield pa. Redo nu att flytta in i.

Perfekt beläget inom en av Londons mest kreativt dynamiska och kulturellt levande stadsdelar, är Shoreditch det ultimata resmålet för modernt stadsliv. Inom gångavstånd från City, är området också utmärkt ansluten till resten av London och därefter.

184 nya bostäder, gemensamma gemensamma utrymmen, privata innergårdar och kommersiella utrymmen skapar en plats som ligger i framkant av stadslivet. Shoreditch Exchange är ett spännande tillskott till ett redan blomstrande område, i en stadsdel som aldrig slutar utvecklas.

Med nya restauranger, boutique shopping, gröna gårdar och barer på din tröskel, shoreditch Exchange vårdar en känsla av gemenskap samt individuell anda; det är en plats där människor kommer att träffas, arbeta och leva. Invånarna kan njuta av ett urval av offentliga öppna platser och en rad privata bekvämligheter - inklusive en state-of-the-art gym, bio rum, concierge, Residents Club Lounge och anlagda takterrasser med fantastisk utsikt över London.

Asfalterade offentliga gångvägar, samt skyddade sittplatser och eftertänksamt anlagda öppna ytor, skapar en levande bakgrund till livet på Shoreditch Exchange. Däremot privata upphöjda gårdar och takterrasser ger en plats för avkoppling, avskildhet och kontemplation. Noggrant kurerad grönska ger en sensorisk flykt från gatans rörelse nedanför.

Bra transportförbindelser är en annan anledning till att bo på Shoreditch Exchange är så bekvämt. Zon 1 Hoxton Station ligger på tröskeln och ansluter dig enkelt till stora transportnav. Liverpool Street ligger inom gångavstånd och ger enkel tillgång till den nya Crossrail-linjen.

 

Utrymmen

Sovrum2
Badrum2
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende81 Kvadratmeter
Tomt83 Kvadratmeter
Alarm
Bastu
Diskmaskin
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Snabbtelefon
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Uppassare dygnet runt

London Borough of Tower Hamlets

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2020
Energieffektivitet
B
Miljöpåverkan (CO₂)
B