TILL SALU Kommersiella lokaler av stor yta MAGNIFIK PLATS. Gandía, Spanien

Gandia, Avinguda de València
Kommersiella lokaler • 206 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: BC-0022
1 726 297 SEK

TILL SALU Stort område kommersiella lokaler MAGNIFIK LÄGE, (Centro Zone) av staden Gandía, Valencia. Utrymmet är integrerat på bottenvåningen i en byggnad, några meter från det bästa shoppingområdet i Gandia. Den har stora fönster på fasaden. Inuti finns två rum och två badrum, helt djävulska. Utrymmet ligger i den urbana centrum några meter från Calle Mayor. Den har tvåhundrasex kvadratmeter konstruktion. Besök utan skyldighet! Nu är det dags!

Beläget i staden Gandía, hjärtat av regionen La Safor i Valencias gemenskapen, har det ett privilegierat läge, mellan havet och bergen. I sin miljö kan du andas ett rikt historiskt arv som genomsyrar dess monument och andan i dess folk. Detta är en av dess största incitament, för en stad vars turisterbjudande är kapabel, genom infrastruktur och variation, att tillfredsställa de mest krävande besökare.

Att bo i Gandía innebär att upptäcka en mycket speciell stad. Dess strand, dess historiska centrum och dess naturliga omgivningar, ger dig nyansering av staden som kombinerar värmen från Medelhavet destinationer med sin kraftfulla turistattraktion.

Att bo i Gandía innebär att leva Medelhavet, leva festen, gastronomi, natur, sport...

Utrymmen

Badrum2

Ytor

Boende206 Kvadratmeter

Avinguda de València, Gandia

TypKommersiell
Byggår1963
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data