Grande Karibien lägenhet utväg Pattaya

Chon Buri, Thappraya Road
Möblerad lägenhet • 1 säng. • 1 bad. • 37 Kvadratmeter • 4th våning
777 695 SEK

Detta är en härlig 1 sovrum på den fantastiska resort stil komplex i Grande Caribbean, South Pattaya. Lägenheten består av en öppen planlösning vardagsrum och kök, 1 sovrum, 1 badrum och en balkong.  Att vara fullt och modernt inredda, lägenheten är redo för dig att flytta in till nu!

Det moderna köket är av europeisk stil, är fullt utrustat och har en elektrisk spis, köksfläkt, mikrovågsugn och kylskåp / frys.

I vardagsrummet finns en soffa, soffbord, ett förråd, en platt-TV och ett matbord och stolar. Det finns tillgång till balkongen, som inkluderar balkongmöbler, via stora skjutdörrar.

Sovrummet är möblerat med dubbelsäng, sovrumsmöbler och en platt-TV.  Badrummet är eget badrum och färdigt till en hög standard, är helt kaklade och innehåller en arbetsyta som rymmer en bassäng med förvaring under; Det finns också en duschkabin.

Lägenheten har också en tvättmaskin, samt klinkergolv, gardiner, ner belysning och luftkonditionering hela. Med ett stort urval av Pattaya bostadsrätter försäljning var säker på att hitta din ideala lägenhet.

Grande Caribbean Condominium är ett tema utväg som är fantastiskt för familjer; Det ligger mitt i frodiga tropiska trädgårdar, expansiva pooler och interaktiva piratskepp. Invånarna här dra nytta av många fantastiska faciliteter, inklusive: stora flera nivåer pooler, en konstgjord sandstrand, 2 trä interaktiva piratfartyg, jacuzzi, barnens lekpark, bastu & ångbad, tropiska trädgårdar, ett spelrum med biljardbord och ett filmrum, gym, gratis parkering, nyckelkort inträde och 24-timmars säkerhet & CCTV.

weechat - rentbuythailand

Linje - rentbuythailand

Hyr Köp Thailand

Utrymmen

Sovrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende37 Kvadratmeter
Bastu
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering
Tvättmaskin
Ångbastu

Thappraya Road, Chon Buri

Vyer och orientering extraheras av AI.
Trädgårdsutsikt
TypLägenhet
Byggår2015