Nehoiu, bergssluttning, nära Prahovadalen, nyckelfärdiga lägenheter

Nehoiu, 3 Strada 1 Decembrie 1918
Ny lägenhet • 1 säng. • 1 bad. • 44 Kvadratmeter • 1st våning
535 371 SEK

Ett idealiskt tillfälle för din första eller din nästa fastighetsinvestering! Nehoiu Residence erbjuder dig till salu en etta, extremt rymliga och väl uppdelade, inom vår ensemble ligger i det bergiga området i Buzau län, bara 140 km från Bukarest, i omedelbar närhet av Prahova Valley. Lägenheten har en total användbar yta på 50,10 kvm, som inkluderar en balkong på 6 kvm. Byggnadens struktur är extremt välgjord, konstruerad av block och monolitiska betonglager bredvid varje pelare. Ytterväggarna är tillverkade av 30 cm Porotherm tegel, medan de inre skiljeväggarna är gjorda av YTONG typ av aerated betong tegel.

Den färdiga lägenheten har en rumshöjd på 3,05 m. Ytor: - hall: 3,35 mp - vardagsrum: 19,70 mp - sovrum: 15,25 kvm - badrum: 4,15 kvm - kök med öppet utrymme: 7,45 kvm - balkong: 6 kvm För att skapa det mest bekväma hemmet, Nehoiu Residence har infört för varje bostäder enhet ett system med "smarta lägenheter", ett system som gör det möjligt att styra elektriska installationer och elektroniska apparater (TV-ljud) både genom röststyrning från på plats samt fjärråtkomst , via mobiltelefon. Således kan du styra både belysningsarmaturer och TV-ljudenheter, centralvärme, eluttag (varje uttag separat), säkerhet och larmsystem i huset, persienner och gardiner, etc. Vi erbjuder dig också möjligheten att hyra ditt köpta hem genom airbnb typ av uthyrning! Vi tar hand om allt åt dig! Nehoiu Residence ligger i ett särskilt attraktivt turistområde: utmärkta bergstoppar och massivet för aktiviteter relaterade till klättring, den världsberömda Muddy Volcanoes (Vulcanii Noroiosi), olika sjöar, vattenfall och grottor, turistorter (Sarata Monteoru), etc.

EXTREMT VIKTIGT: Nehoiu Residence ligger i omedelbar närhet av Prahova Valley, den viktigaste turistiska regionen för bergsklättrare och vintersportfans, vilket ger dig en snabb och obegränsad tillgång till den! Parkeringsplats ingår i priset! I priset ingår inte moms. Vi står till ditt förfogande för visningar och andra detaljer relaterade till projektet!

Utrymmen

Sovrum1
Badrum1

Ytor

Boende44 Kvadratmeter
Alarm
Internet
Snabbtelefon
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong
Parkering

3 Strada 1 Decembrie 1918, Nehoiu

Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
TypLägenhet
Byggår2019
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data