BEACHFRONT Investeringar i semester lägenhet på Las Terrenas, Dominikanska republiken

Las Terrenas, 27 de Febrero
Ny lägenhet • 3 säng. • 2 bad. • 182 Kvadratmeter • Översta våningen • tillgänglig nu
3 882 437 SEK

AMAR'E ApartHotel & Residences Project är en lugn plats för full familjenjutning i ett förstklassigt strandläge på Punta Popy Beach, Las Terrenas, Samaná. Denna strand är lämplig för vattensporter, såsom Kitesurfing, och lockar badare från hela världen. AMAR'E Aparthotel & Residences har 43 lägenheter, två pooler och relaxplatser. Projektet erbjuder hotelltjänster som reception, parkering, städning, tvätt, säkerhet, gym, spa och restaurang, bland annat.

Projektet är mycket bra beläget: gångavstånd till många av strandstadens bostäder och butiker och precis framför en varm karibisk strand.

Priserna på AMAR'E ApartHotel & Residences är förenliga med projektets egenskaper och är mycket konkurrenskraftiga i förhållande till liknande projekt i området. Det är ett underbart tillfälle att förvärva ett andra hem att vila eller, att göra en mycket lönsam investering. Vi erbjuder köpare möjlighet att delta i en hotellpool för att maximera sin avkastning.

Beräknat leveransdatum för bostadsrätt: december 2020. Kan vara tidigare!

Vi inbjuder dig att titta på den här videon av projektet genom att klicka på följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=5ifICkqTIt8&feature=youtu.be

För mer information kan du kontakta oss via e-post på info@mafe.com.do, whatsapp 1- (849)-455-9216 och, telefoner 1-(809)-697-6363, 1- (829

Utrymmen

Sovrum3
Badrum2
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende182 Kvadratmeter
Luftkonditionering
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering

27 de Febrero, Las Terrenas

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår2020