EXTRAORDINÄRA INVESTERINGAR FÖR ATT HELT NYA I CENTRUM

Alicante, Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España
Lägenhet • 3 säng. • 1 bad. • 85 Kvadratmeter • ref.: W-02GQOT
2 644 154 SEK

Denna magnifika fastighet ligger i nervcentrum i staden Alicante. En nyrenoverad fastighet, till helt ny och in för att leva, som kommer att uppfylla många av förväntningarna hos dem som letar efter en fastighet som ett första hem eller att investera i hyra med en mycket god och intressant lönsamhet.
Fastigheten består av 3 sovrum och 1 badrum, en av dem med tillgång till en privat uteplats i huset. Den har ett stort kök på cirka 15 meter, som också har en annan privat uteplats.
Fastigheten är helt renoverad, helt ny, med imitation trägolv, släta väggar, solida vita dörrar. Här finns också en liten balkong med glaserat, för dig som vill ha ett utrymme där du kan koppla av.
Boendet ligger i ett av de bästa och mest centrala delarna av Alicante, nära El Corte Inglés och de andra tjänsterna som erbjuds av staden, kollektivtrafik och restauranger.
En fastighet utan tvekan, som är avsedd för alla målgrupper och med en mycket intressant lönsamhet för dem som vill investera i ett säkert och lönsamt projekt.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum1

Ytor

Boende85 Kvadratmeter

Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España, Alicante

Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data