Fridfull semester reträtt på Brač ön

Splitska
Möblerat hus • 3 säng. • 3 bad. • 170 Kvadratmeter • Bottenvåning
4 876 686 SEK

Den charmiga villan Celine ligger i den pittoreska Splitska-bukten på ön Brač och erbjuder den största komforten med enkel tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter. Ön Brac är den tredje största ön i Kroatien och en av de mest populära turistmålen i Kroatien tack vare dess orörda stränder, orörda natur och autentiska kuststäder med förtrollande stenhus. Detta läge är idealiskt för alla som letar efter ett lugnt semesterhus långt borta från det dagliga livets liv och rörelse.

Villa har planlösning på 85m2 och består av en bottenvåning med ett rymligt vardagsrum som består av ett fullt utrustat modernt kök, matsal, toalett och ett förråd, och översta våningen med tre sovrum med eget badrum och en liten tvättstuga. En toppnivå är organiserad som en rymlig terrass med solterrass, pergola och en stor matplats. Utomhusområdet är vackert organiserat och har en modern pool, öppen spis i sten och matbord utomhus som är reserverat för utomhussammankomster med familj eller vänner.

Denna eleganta fastighet erbjuder fin havsutsikt och närhet till de största turistattraktionerna på ön Brač. Villa ligger i närheten av de orörda stränderna omgivna av tallar i Splitska Bay, medan restauranger, barer och butiker ligger 10 minuter bort, därför har det en stor potential som semesterbostad.

Utrymmen

Våningar2
Sovrum3
Badrum3
Badrum1
Balkonger1
Garage (inomhus)1
Terrasser1

Ytor

Boende170 Kvadratmeter
Tomt370 Kvadratmeter
Balkong
Diskmaskin
Grill
Internet
Möblerad
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Tvättmaskin

Splitska

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Svagt utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data