Lyxig villa på exklusiv jamaicansk Resort och golfbana

Montego Bay
Villa • 10 rum • 7 säng. • 8 bad. • 800 Kvadratmeter • 2st våning • ref.: Hummingbird Hall Jamaica
21 719 703 SEK

Se video här: https://youtu.be/xYMfqQ-VrWg

Hummingbird Hall byggdes 2009 och har varit ett magnifikt familjehem, semestervilla och – nu senast – ett flerfaldigt prisbelönt bröllopsföretag. Hummingbird Hall är en storslagen och imponerande semestervilla. Villan har otrolig utsikt, stora proportioner, lummiga trädgårdar och är mycket lugn. Hummingbird Hall ligger i en av Jamaicas mest exklusiva och önskvärda resort samhällen: The Rose Hall Great House Estate. Denna resort egendom är 5.000 hektar, gated och exceptionellt privat. Gården har två imponerande golfbanor, sjöar, en strand och är hem för internationella kändisar och välbärgade utlandsstationerade.

Designen av Hummingbird Hall refererar till rymden, naturligt ljus, hisnande landskap och svala havsbriser. I huvudbyggnaden finns ett formellt vardagsrum, en studie och en läshörna (alla med extra höga, dubbla tak); en matsal, ett TV-rum, ett pianorum och en bar; ett gym med ångbad och badrum; två gästtoaletter; ett väldesignade kök, ett spektakulärt däck med panoramautsikt över havet och en infinitypool. Det finns också en handgjord jamaicansk lövträdtrappa och 4 rum med eget badrum. tre av dem har stora omklädningsrum och två av dem har stora balkonger. Fastigheten kännetecknas av utrymme, storhet, ljus och vacker utsikt.

I trädgården finns en stuga med 3 sovrum. Denna stuga är fristående och idealisk för semesterbostäder eller ytterligare boende. Den har ytterligare tre stora sovrum med egna badrum, en balkong, reception och pentry. Villan har också mer fristående rum och badrum som kan användas för personalen.

Hummingbird Halls trädgårdar och trädgårdar är hem för många fåglar och fjärilar. Trädgårdarna är otroligt givande med fruktträd inklusive mango, ackee, grapefrukt, avokado, lime och kokosnötter. Det finns solterrasser, gräsytor och flera stora överdimensionerade träd för skugga och hängmattor. Fastigheten betjänas av el och vatten men har också en reservgenerator och vattentankar. Fastigheten har inte inretts sedan används som ett bröllop plats och aspekter skulle gynnas av att vara renoverade.

Hummingbird Hall ligger på "The Rose Hall Great House Estate". Detta Rose Hall Great House Estate är känt över hela världen. Gården har två av de bästa golfbanorna i Jamaica: The White Witch Golf Course och The Cinnamon Hill Golf Course. PGA Latin America Golf Tournament spelas på dessa golfbanor. Gården är också hem till Rose Hall Great House. Countrylegenden Johnny Cash bodde också på Estate. Dessutom filmades delar av James Bond-filmen "Live and Let Die" på Gården. Gården ligger i ett lyxigt turistdistrikt och semesterort. Det är nära exklusiva strandklubbar och hotell som Half Moon, Hilton, Hyatt, Palmyra, Sandals + Iberostar. Gården har 24 timmars bevakning och är trygg, säker och privat.

Villan användes av ägarna för att generera intäkter som ett bröllop plats. Denna verksamhet kan vara mycket lukrativ och kan generera US $ 250.000 + per år om det hanteras väl. Boendets hemsida och domännamn – https://hummingbirdhall.com – ingår i försäljningen.

Utrymmen

Rum10
Sovrum7
Badrum8
Badrum2
Balkonger3
Carports1
Garage (inomhus)3
Terrasser4

Ytor

Boende800 Kvadratmeter
Tomt34900 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Snabbtelefon
Swimmingpool
Terrass
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering
Ångbastu

Montego Bay

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår2019