SYDLIG STILLAHAVSPERFEKTION

Vila
Möblerat hus • 4 säng. • 3 bad. • 500 Kvadratmeter • 2st våning
6 036 754 SEK

Med över 40 år som bor i södra Stilla havet, ägarna har byggt detta hus för att ge den ultimata tropiska levande upplevelse.

Denna fastighet har byggts med hänsyn till varje detalj för ett bekvämt liv i Vanuatu, temperatur, säkerhet, naturkatastrofer för att nämna några.

Väl inne i den säkra gating du in i huset på lägre nivå med en trappa som leder till den stora öppna vardagsrum, som kombinerar loungeområden, matsal och ett utmärkt kök med en liten industriell känsla.

På baksidan av huset finns två rymliga sovrum som delar en öppen planlösning badrum. Det stora sovrummet är till framsidan av huset med en-suite, promenad i garderob och dörrar som öppnar till den stora balkongen.

Balkongen går längs hela framsidan av huset, med utsikt över Port Vila och har lounge och matplatser för att njuta av utsikten, underhålla eller koppla av, bra för alla tillfällen.

På bottenvåningen finns en rymlig 1 sovrum öppen planlösning lägenhet med lounge-området och rymligt kök, perfekt för en hyra, airbnb eller kanske en familjemedlem.

De två garage är bra storlek med parkering framför också. På baksidan av bottenvåningen är en stor öppen planlösning område, för närvarande ett glas klyftan för en stor öppen planlösning kontor och en multi-use område, skulle detta lätt kunna omvandlas till ytterligare vardagsrum.

Ut till framsidan av huset är en stor L-formad pool, med lounge område till sidan av huset. På baksidan av huset är en magisk trädgård, stor korall klippa ansikte, med trappor som leder upp till olika nivåer, det verkligen känns som din i din egen lilla dolda paradis.

Som tidigare nämnts har huset verkligen haft en hel del eftertanke gå in i det för södra Stilla havet, helt cyklon bevis, i händelse av strömavbrott bara koppla in generatorn och flick omkopplaren och hela huset har makt.

Du måste verkligen visa denna fastighet som dess mycket svårt att sätta ord på hur underbar denna fastighet är. Och till rå på allt, ägarna har prissatt att sälja och är även inklusive möbler!!!

Utrymmen

Sovrum4
Badrum3
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende500 Kvadratmeter
Tomt1300 Kvadratmeter
Balkong
Diskmaskin
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage

Vila

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Svagt utsikt över stad