Förtrollande egendom som ligger i San Giovanni D' Asso

San Giovanni d'Asso
Bondgård • 8 säng. • 7 bad. • 670 Kvadratmeter • ref.: 2041
40 657 419 SEK

Detta förtjusande hotell ligger i S. Giovanni D' Asso, omgivet av den berömda val D' Orcia, en av Toscanas vackraste dalar. Den är uppförd i närheten av en arkeologisk plats upptäcktes 2001. Det är bara 16 km långt från Montalcino och dess Brunello, 19 km från Pienza, renässansstaden Pope Pio II och 27 km från Montepulciano, hem för Vino Nobile Wine.

Läge & livsstil

I hjärtat av området "Kreta Senesi" är San Giovanni D' Asso en förtjusande by som är bebodd sedan antiken av de mest kända adelsfamiljerna på platsen. Hemstad för tryffel, varje år i november, inne i det medeltida slottet, äger rum marknads utställningen av denna dyrbara knöl.

Beskrivning

Gården består av fem byggnader, 1 bondgård nu förvandlats till en lyxig turist boende men lätt att byta till en enda bostad på 280 kvadratmeter, 1 Rectory också förvandlats till en turist boende på 140 kvadratmeter, en kyrka som går tillbaka till Romartiden på 100 kvadratmeter, en bilaga till 45 kvadratmeter med ett fullt utrustat professionellt kök och frukostrum, en ex-lada att återhämta sig för närvarande på en nivå, men med möjlighet att skapa ett extra golv för en total yta på 110 kvadratmeter som kan användas som personal boende eller ytterligare två sovrum. Den största bondgård består av ett rymligt vardagsrum, en matsal med öppen spis, ett kök, ett badrum, en vinkällare, en brödugn, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum (tillgänglig från utsidan) på bottenvåningen; två rymliga sviter med en vardagsrumsdel, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum på första våningen. Den Rectory utvecklats på två våningar består av ett sovrum på 55 kvadratmeter med privat vardagsrum och badrum på bottenvåningen och en annan på första våningen i exakt samma dimension och funktioner. Byggnaden vetter mot innergården och skapar ett slags liten by.

Utomhusmiljöer

Utanför kan vi uppskatta närvaron av en vackert underhållen trädgård med en pool och en relaxavdelning. Den omgivande marken sträcker sig för fem hektar huvudsakligen åkermark med flera fruktträd.

Tillstånd och slutar

Att vara att det renoverades i syfte att bli en Relais av charm fastigheten är i perfekt skick och det finns ingen brist på Premium finish. Etablissemanget omgivet av val D' Orcia är ett fint exempel på ett mycket prestigefyllt turist boende.

Potentiell användning

Fastigheten är perfekt lämpad att användas som privatbostad och som en prestigefylld boendeanläggning.

Utrymmen

Sovrum8
Badrum7

Ytor

Boende670 Kvadratmeter
Alarm
Internet
Luftkonditionering
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Trädgård

San Giovanni d'Asso

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över landsbygd
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data