4 sovrum Thai-balinesisk stil Poolvilla till salu av ägaren-Nai Harn, Phuket

Phuket
Villa • 4 säng. • 5 bad. • 667.5 Kvadratmeter • ref.: PSV-NAH-272
12 090 349 SEK

Beläget i en säker gated community på Phukets västkust är en av Nai Harn mest prestigefyllda utvecklingen.

I enlighet med utvecklarens "Home in Garden"-koncept, är denna samtida thailändska arkitektur, med subtila balinesiska influenser, omgiven av frodig tropisk landskapsarkitektur. Denna obefläckade Poolvilla kommer helt möblerad och erbjuder skönhet, stil och en ojämförlig kvalitet på konstruktionen.

Den lyxiga Villan ligger på nästan en Rai mark (1 445 kvm) och består av 4/5 sovrum (kan sova 10), alla med eget badrum. Det Master Bedroom och Second Guest Bedroom har balkong tillgång och utsikt över poolen, medan en annan gäst sovrum har tillgång till poolen.

Det rymliga vardagsrummet och matsalen har öppen planlösning, liksom det fullt västerländska köket. Utanför hittar du den stora privata poolen med sittplatser (Salas), och utomhusduschar. Varje byggnad har anpassats till det omgivande landskapet, vilket skapar ett drömhem som kan möta alla ägarens förväntan om lyx och avkoppling.

En av de mest fängslande attraktionerna i denna fastighet är dess läge på en sluttning med söderläge utsikt, som spektakulärt fånga både sydvästlig och nordostliga passadvindar, skapa en permanent bris, och kyla villan i hela År. Den stora balkongen med utsikt över poolen är perfekt för alla som uppskattar Outdoor Living-konceptet. Det är den idealiska platsen att koppla av i den ständiga vinden, oavsett säsong eller tid på dygnet.

Beläget nära Nai Harn Beach (en av de vackraste stränderna i Phuket), liksom den populära Rawai Seafront, erbjuder denna Villa exceptionell uthyrningspotential. En kort bit bort finns ett antal internationella och thailändska restauranger, liksom turistattraktioner som elefant rider, zip Lining, ATV turer, orm och apa visar, och den stora Buddha. På Rawai Pier kan båtar hyras för Båtluffa, snorkling och utforskning.

Vänligen kontakta Thai Residential för mer information.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum5

Ytor

Boende667.5 Kvadratmeter
Tomt1445.2 Kvadratmeter
Balkong
Grill
Internet
Luftkonditionering
Möblerad
Swimmingpool
Terrass

Phuket

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över kullar