LYX HAMPTONS INSPIRERAD FASTIGHET!

Waikiki
Hus • 5 säng. • 3 bad. • 2st våning
10 713 542 SEK

DESS DIN EGEN UTVÄG INVESTERA I DET BÄSTA!

Det är rätt denna vackra fastighet är ett perfekt exempel på en topp investering det sitter på toppen av en primär dyn i den prestigefyllda viken i Waikiki en perfekt plats högt över Indiska oceanen med fantastisk utsikt, detta 4 sovrum 3 badrum plus kontor eller 5: e sovrummet kommer att vara s att behaga den mest kräsna köparen.

Byggd över 3 nivåer med 5 inomhus underhåll ande områden och 2 separata utomhus områden en med en uppvärmd under jord pool en grädda för en hund eller två plus en lägre nivå under Croft gym är bara några av dessa egenskaper attraktioner.

Köket är hjärtat i denna fastighet där familjen & vänner kan sitta runt den stora ön bänk, exponerade tegel, trä bänk skivor och vita högglans kök skåp låna en luft av Hamptons.
Andra funktioner är en promenad i skafferi/butiks rum, s/s dubbla skål handfat, disk maskin, apparat skåp och downlights.

Två dubbel garage/workshops plus en stor hård stå för både en husvagn och båt.

Fastigheten har ett SONOS surround sound system, säkerhets system med 8 kameror och en intercom, Instant gas varm vatten & LED-downlights.

För närvarande på en bestämd sikt hyres rätt fram till Jan 2020 med ytterligare ett alternativ för ytterligare 12 månader på $4779,76 per kalender månad.

Denna utväg stil livet kan bli din och skulle göra en fantastisk investering för din framtid antingen en Holiday let, B & B eller Family Holiday Home, Club tillsammans för din egen tid aktie.

FRÅGA MIG IDAG HUR DETTA KAN VARA DIN NYA INVESTERING FÖR DIN FRAMTID!
Ring DOT PYE på 0400337789 för att ordna din privata visning.

Utrymmen

Sovrum5
Badrum3
Badrum4
Parkeringsplatser (inomhus)4

Ytor

Tomt3054 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool

Waikiki

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.