Casa para comprar en Portals Nous, España

Balearerna
Villa • 7 rum • 7 säng. • 6 bad. • 1250 m²
61 779 558 SEK

För mer information besök vår hemsida:

https://www.villaportals.es/en/

Denna exklusiva villa belägen i en av de mest eftertraktade efter bostadsområden i Mallorca, är utan tvekan en av de största Portals Nous egenskaperna och erbjuds till potentiella köpare intresserade av att hitta något unik och annorlunda.

Medelhavet-stil och ligger i en mer än 2.680 m 2 tomt med ett konstruerat 1 250 m 2, distribueras i två våningar och en tredje, Underground, som erbjuder parkering för 8 bilar och ger tillgång till fritidsområden.

på entréplanet finner vi kök, matsal, vardagsrum med och biljardrum, allt det kännetecknas av en stil av öppna ytor, ljus och utgåvor, underlätta tillgången till terrasser, pool och trädgård.

i andra, de fördelade totalt 7 sovrum och 6 badrum med material av kvalitet och utrustade med autonomi för att bevara självständigheten av dess invånare.

Boendet erbjuder total avskildhet och lugn samtidigt som ger en hög säkerhetsnivå med hjälp av IR-kameror som täcker alla områden av huset.

Boendet har en sydväst orientering, och kännetecknas av dess personlighet i otaliga detaljer, som äger största ön (220 m 2) bostäder saltvattenpoolen, njuta av en film professionell eller lita på Automation styrsystem från tablett/mobil i hela huset.

Total Sekretess med dess läge låter dig ha direkt tillgång till alla typer av tjänster, bara 15 minuter från flygplatsen Palma de Mallorca, och bara 5 minuters promenad, kan du njuta av av stranden och en av de mest prestigefyllda nautiska semesterorterna i Medelhavsområdet, Puerto Portals.

Utrymmen

Rum7
Våningar2
Sovrum7
Badrum6
Terrasser3

Ytor

Boende1250 m²
Tomt2680 m²
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Swimmingpool

Balearerna

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
Obehindrad utsikt över trädgård
TypHus
Byggår2011
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data