Hus till salu i Faros, Grekland

Faros
Hus • 3 säng. • 3 bad. • 234 Kvadratmeter • 3th våning • tillgänglig nu
2 904 101 SEK

Avlida, Chalkida. Bostad i (2) två tunnland tomt på en kommunal väg på tre nivåer, 2 km från havet, 9 km från centrum av Halkida, halv källare (garage, lager, oberoende studio 21 kvm.m), bottenvåningen (kök, badrum, två lounger med öppen spis, matsal), vind (sovrum, badrum, vardagsrum med öppen spis, kontor). stora verandor på 21 kvm.m. på bottenvåningen och på vinden har en veranda på bottenvåningen förvandlats till en uteplats.

Den totala ytan är 235 kvm.m. utan verandorna .. 100 kvm.m. källaren, 73,50 kvm.m. bottenvåningen och 61.50 vinden .. De främre verandorna är 15 kvm.m vardera (bottenvåningen, vinden) och de bakre verandorna är 21 kvm.m.

På gården finns en vingård med 33 vingårdar alla på en höjd av 2 meter, ett stort trähus med alla verktyg för underhåll av gården, 37 rötter oliver som gör 100 kg olja varje år, alla typer av fruktträd och i slutet av gården inhägnad utrymme 300 kvm. med ett kycklinghus i trä.

Huset har ett larm, autonom uppvärmning för varje nivå, solvattenvärmare, inbyggda elektriska apparater som kommer att finnas kvar.
ENFIA-skatten är 318 euro per år (vinden och halvkällaren betraktas som hjälpområden).
Huset är licensierat och är lagligt alls.

Det är bara 40 minuters bilresa från Aten och ca 1 timme med förorten ..

Det finns en pool som har fyllts med jord och används som trädgård, men jorden kan komma ut mycket enkelt och bygga om poolen som betongen är där) ..
 

 

Utrymmen

Sovrum3
Badrum3

Ytor

Boende234 Kvadratmeter
Tomt2000 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Alarm
Garage

Faros

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår2007
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data