ELEGANT SEA VEIW - Villa for Sale in Surin Beach Phuket, Thailand

Choeng Thale
Villa • 4 säng. • 6 bad. • 550 Kvadratmeter • 3th våning
11 796 268 SEK

Inuti det eleganta och rymliga havet Visa villa ståtar med flera vardagsrum och matplats över tre nivåer. Neutral färgsättning kompletteras med stänk av rött och orange genom den mjuka möbler och konstverk. Helkaklat och trä golv, hög katedral tak och incheckade tyger lägga karaktär och kontrast till varje rum. De fyra badrum sovrum leder ut till balkonger att njuta av havet och berget vyer.

Baan Thai Surin Hill är en anmärkningsvärd egendom med dess oöverträffade rykte för att servera gäster från hela världen i mer än ett decennium. Boendet är utvecklat av Surin Hill företaget – samma grupp ansvarig för andra projekt nämligen Baan Thai Surin Garden, Baan Thai Surin Pool Villas, The kvartalet Condominium och Baan Thai Layan.

Baan Thai Surin Hill har 18 villor med fantastiska havsutsikt, uppe på berget apexen. Alla villor byggdes med material av högsta kvalitet – bevisas av hur länge varje villa hade återstått i utmärkt och tip-top skick för mer än ett decennium. För mer detaljer kontakta www.phuketrealtor.com

Utrymmen

Sovrum4
Badrum6
Parkeringsplatser (inomhus)3

Ytor

Boende550 Kvadratmeter
Tomt1140 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong

Choeng Thale

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypHus
Byggår2006