1 661 Fastighetsmäklare i Australien

Bläddra och hitta en mäklare.
Under det senaste årtiondet har Karen Renouf arbetat outtröttligt för sina kunder, som har varit glada att återbetala sitt hårda arbete, uthållighet och professionalism genom att konsekvent ge henne upprepa och remiss verksamhet. Erkännande som LJ Hookers främsta agent i QLD, Northern NSW & NT under 2018 & 2019, vittnar om hennes åtagande att gå utöver för alla sina kunder. Karen har också nyligen erkänts som den enda Queensland agent som skall rankas i Top 50 Kvinnor i fastigheter i Australien. Andra nya utmärkelser inkluderar Champion Gold Medal-vinnaren LJ Hooker 2018/19, Diamond multi-million dollar medlem för 2018/19 och är kort listad som LJ Hookers främsta internationella säljare av året. Inom tre år efter start i fastigheter, hade Karen utsetts till rektor på LJ Hooker Alexandra Hills och senare blev hon rektor på Professionals Real Estate Agency innan hon flyttade till LJ Hooker. Hon betygsätter sin tid som företagare som en massiv inlärningskurva i fastighetsprocessen. Vänlig och lättillgänglig, Karens värdebaserade stil och insisterande på att kundernas intressen alltid kommer först, underbygger hennes framgång och skiljer henne från andra agenter. Karen har en naturlig känsla för att sälja egendom och har erkänts med en rad utmärkelser och utmärkelser. Det råder ingen tvekan om hennes imponerande meritlista är en hyllning till hennes bakgrund i verkställande ledning och marknadsföring styrelseuppdrag på global nivå - i England, Europa, USA och Fjärran Östern. Som senior vice president för marknadsföring på en internationellt känd global återförsäljare i England omfattade Karens ansvar också branding, försäljning, kampanjer, PR och affärsutveckling. I England, hennes idrottsliga skicklighet under tonåren hjälpte också positionera henne för framtida affärsframgångar, som engagemang för utbildning och disciplin var en stapelvara i det dagliga livet när hon simmade för England och spelade hockey och squash på länsnivå. Hon har satt ett antal rekord försäljning för sina kunder under de senaste månaderna, som arbetar med mer än 220 grupper och sälja en anmärkningsvärd $ 64.000.000 värde av egendom under de senaste 12 månaderna. Hennes supportteam består av en stark byrå admin team och två erfarna, kapabla agenter - Ian Shortell och Mal Windebank.
Medianförsäljningspris
5 722 862 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Engelska
Jag arbetar med ett fastighetsbolag som fokuserar på flerfamiljshus bostäder. Har en omfattande databas över människor som vill köpa fastigheter i Townsville området. Vi har också en finansgren med mycket competive huslåneräntor.
Medianförsäljningspris
2 785 042 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska
Medianförsäljningspris
2 113 804 SEK
Objekt till salu
31
Talade språk
Engelska
Gavin är en extremt erfaren, karriär fastighetsförsäljningsproffs som är helt fokuserad på att skapa en minnesvärd upplevelse för alla sina kunder för att de ska njuta av hela processen att sälja eller köpa. En specialiserad bostadsförsäljningsexpert som erbjuder beprövad metodik för att säkerställa att han presenterar maximalt värde för alla sina kunder. Gavin började sin fastighetskarriär 2003 och under många år har han sett olika marknader, fått ett överflöd av kunskap, levererat otaliga resultat och skapat långvariga relationer. Hans entusiasm för sin bransch samlar bara mer fart varje dag.
Medianförsäljningspris
11 507 970 SEK
Objekt till salu
3
Talade språk
Engelska
"Fastigheter handlar inte om egendom det handlar om människor" -Sir Leslie Hooker Grundare av LJ Hooker, 1928. Vi håller med Sir Leslie Hooker, precis som du har en läkare, en tandläkare, en veterinär eller en frisör, Melissa och Michael är här för att vara din fastighetsmäklare. Vi kommer att vara där när du behöver sälja men också när du behöver råd, när du köper via en annan agent eller investerar i en annan fastighet. Tänk dig att ha någon du har rapport med, någon du litar på, och någon du kan ringa när som helst för att hjälpa dig med dina fastighetsbehov. Omdöme... Vi kunde inte ha bett om ett mer professionellt team. De båda arbetar vackert tillsammans och höll oss informerade varje vecka med uppdateringar och / eller telefonsamtal om vad som hände i samband med förfrågningar, inspektioner och liknande. Min syster och jag kan inte tacka Michael och Melissa nog för hur de hanterade hela processen och vi skulle definitivt rekommendera dem till framtida vänner eller familj tittar på notering deras egendom till salu. - Jag är här för att se hur? Melissa och Michael arbetar som dubbla agenter på alla listor och gör en av de mest dynamiska fastighetsteam i Devonport regionen. Med två högpresterande agenter som arbetar för dig garanterar excellens och eftersom de äger verksamheten kan du vara säker på ansvar. Tillsammans med två toppagenter kommer du att njuta av tjänster av en otrolig Executive Assistant, Elizabeth, och en fantastisk Property Manager, Tennille, ingen gör det bättre än detta sammansvetsade team. Från den pittoreskaste humpy hydda till den vackraste herrgård varje säljare behandlas med största respekt och värde. Framgång är ingen tillfällighet, det krävs planering, hårt arbete, uthållighet, erfarenhet, pågående förbättring och en genuin vilja att göra det bästa för alla.
Medianförsäljningspris
3 260 297 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Engelska
Australien - Fastighetsförsäljning Fastighetsinvesteringar utanför marknaden Nya enheter Bostads Lyxig fastighet Utanför planen, Nybyggnationer Kommersiell försäljning Internationella köpare välkomna
Medianförsäljningspris
6 317 089 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Engelska
Jag är professionell och har över tio års erfarenhet av fastigheter och företagande. Jag arbetar övertid för att uppnå dina behov, oavsett om du är en första bostadsköpare eller investerare. Ring mig, maila eller sms:a för en trevlig chatt utan förpliktelser. Du kommer alltid först.
Medianförsäljningspris
6 417 987 SEK
Objekt till salu
30
Talade språk
Engelska
Hjälpa köpare och säljare att ansluta.
Medianförsäljningspris
22 785 374 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska