1 836 Fastighetsmäklare i Australien

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi är en teknikaktiverad mäklare men också ett lokalt företag, med en engagerad publik på över 25 000 följare på sociala medier. Våra agenter är experter inom sitt område med den senaste tekniken som hjälper dig att sälja eller köpa fastigheter snabbare än någonsin tidigare. Vi gör detta genom att vara tekniskt kunniga, mobilvänliga och hyper lokala. Vårt varumärke är fräscht, modernt och framåtriktat tänkande utan band till gamla skolmetoder eller föråldrade sätt att göra affärer. Kontakta oss idag för att komma igång med att hitta det perfekta huset eller sälja ditt! Du kan också surfa på vår webbplats för att lära dig mer om vad vi gör, hur vi gör det och varför så många människor älskar att arbeta med oss. Vi ser fram emot att höra från dig snart!
Medianförsäljningspris
6 693 670 SEK
Objekt till salu
7
Talade språk
Engelska
Om du vill investera eller bo i Australien kan jag vara ditt andra par händer. Du låter oss veta vilken typ av fastighet du är ute efter och vi kommer att söka i våra tusentals listor för att hitta den perfekta för dig.
Medianförsäljningspris
6 550 937 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Engelska
Medianförsäljningspris
1 785 164 SEK
Objekt till salu
28
Talade språk
Engelska
Låt mig först säga hej... Jag är ett hårt arbetande proffs som är etiskt, entusiastiskt och har bevisat försäljningsresultat på försäljningsarenan. Med 29 års erfarenhet inom retail- och konsultbranschen, uppbackad av tio års försäljning och en examen i affärer och marknadsföring, är min bakgrund mycket sund. Som Principal & Fully Licence Real Estate Agent levererar min tro helt enkelt äkta kundservice, stöds med regelbunden kommunikation till mina kunder, vilket ger dig bästa möjliga resultat och aldrig lovar något jag inte kan tillhandahålla. "Jag ser fram emot att träffa dig"
Medianförsäljningspris
3 082 030 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska
Med Nandanas skarpa affärsinsikt och kundorienterade syfte kommer de BÄSTA råden du kommer att få från honom säkert att vara rätt råd varje gång. En fullt licensierad fastighetsmäklare som hanterar sitt ansvar med en ostoppbar positiv attityd, integritet, ärlighet och stor tillförlitlighet, Bor i sydöstra Victoria i över 15 år, hans passion för fastigheter har ökat genom en stark förståelse för demografi, leverantörer och köpare. Fullt medveten om vikten av att människor litar på honom med försäljningen av vad som ofta är deras mest värdefulla tillgång, bryr han sig verkligen om sina leverantörer som tar hand om alla deras behov. Det handlar inte bara om att sälja ett hem; han åtar sig ett ansvar att upprätthålla en stressfri upplevelse och bekväm resa för sina leverantörer för att uppnå utmärkta slutresultat - en anledning till att många av våra kunder uttryckligen begär att han ska hantera deras försäljning. Nandana är utrustad med kvalifikationer, expertis och färdigheter för fortsatt framgång i denna livliga bransch med en civilingenjörsexamen i informationssystem (Monash University) och förhandlingsfärdigheter för att vara involverad i att hantera mångmiljonprojekt med varierande svårighetsgrad och utmanande intressenter. Utöver dessa många referenser har han räckvidden för den utländska marknaden med huvudfokus att framgångsrikt ta in utländska investerare för australiensiska fastighetsköp. Denna ytterligare aveny och alliansen Nandana har bildat med @Realty - Australiens största nationella fastighetsnätverk med över 550 agenter, exponeringen din fastighet kommer att få kommer säkert att vara oöverträffad och mycket betydande. Ring Nandana idag! Ställ alla frågor relaterade till din fastighets försäljning eller ledning för att få expertråd och vägledning genom processen varje steg på vägen.
Medianförsäljningspris
4 567 532 SEK
Objekt till salu
6
Talade språk
Engelska
Bästa fastighetsmäklare i Glen Iris Bästa fastighetsmäklare i Ashburton Bästa fastighetsmäklare i Camberwell Bästa fastighetsmäklare i Malvern East Bästa fastighetsmäklare i Burwood
Medianförsäljningspris
11 343 196 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Engelska
Detta är inte en transaktion är en investering för framgång. Behandla alla som om de var gäster i ditt hem och du har "Gästupplevelse". Att skillnaden mot andrewbotwright@realty. Acceptera inte något mindre när du har att göra med någons största tillgång, deras HEM. En säljare med beprövade resultat i olika branscher, under ett antal år, har det alltid varit gästupplevelsen som har snidat vägen till framgång. Till den punkten är Andrews verksamhet byggd kring denna grundläggande kärna och omvandlar i sin tur skeptiska säljare och köpare till yrande fans. Detta har stärkts genom ledarskap utan ego, planering, struktur, uthållighet och engagemang. En kund i taget, jag ändrar den förutfattade ideologi som fastighetsmäklare har på marknaden. Så om du vill känna dig bemyndigad under hela processen som antingen köpare eller säljare, vänligen ring.
Medianförsäljningspris
8 459 033 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Engelska
Under det senaste årtiondet har Karen Renouf arbetat outtröttligt för sina kunder, som har varit glada att återbetala sitt hårda arbete, uthållighet och professionalism genom att konsekvent ge henne upprepa och remiss verksamhet. Erkännande som LJ Hookers främsta agent i QLD, Northern NSW & NT under 2018 & 2019, vittnar om hennes åtagande att gå utöver för alla sina kunder. Karen har också nyligen erkänts som den enda Queensland agent som skall rankas i Top 50 Kvinnor i fastigheter i Australien. Andra nya utmärkelser inkluderar Champion Gold Medal-vinnaren LJ Hooker 2018/19, Diamond multi-million dollar medlem för 2018/19 och är kort listad som LJ Hookers främsta internationella säljare av året. Inom tre år efter start i fastigheter, hade Karen utsetts till rektor på LJ Hooker Alexandra Hills och senare blev hon rektor på Professionals Real Estate Agency innan hon flyttade till LJ Hooker. Hon betygsätter sin tid som företagare som en massiv inlärningskurva i fastighetsprocessen. Vänlig och lättillgänglig, Karens värdebaserade stil och insisterande på att kundernas intressen alltid kommer först, underbygger hennes framgång och skiljer henne från andra agenter. Karen har en naturlig känsla för att sälja egendom och har erkänts med en rad utmärkelser och utmärkelser. Det råder ingen tvekan om hennes imponerande meritlista är en hyllning till hennes bakgrund i verkställande ledning och marknadsföring styrelseuppdrag på global nivå - i England, Europa, USA och Fjärran Östern. Som senior vice president för marknadsföring på en internationellt känd global återförsäljare i England omfattade Karens ansvar också branding, försäljning, kampanjer, PR och affärsutveckling. I England, hennes idrottsliga skicklighet under tonåren hjälpte också positionera henne för framtida affärsframgångar, som engagemang för utbildning och disciplin var en stapelvara i det dagliga livet när hon simmade för England och spelade hockey och squash på länsnivå. Hon har satt ett antal rekord försäljning för sina kunder under de senaste månaderna, som arbetar med mer än 220 grupper och sälja en anmärkningsvärd $ 64.000.000 värde av egendom under de senaste 12 månaderna. Hennes supportteam består av en stark byrå admin team och två erfarna, kapabla agenter - Ian Shortell och Mal Windebank.
Medianförsäljningspris
5 540 156 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Engelska